Web
	Analytics

Camping

Camping de la Bonnette is een gezellige, kind- en hond vriendelijke familiecamping aan de rand van het prachtige middeleeuwse dorpje Caylus. Het parkachtige campingterrein ligt langs het riviertje la Bonnette en heeft 50 vlakke kampeerplaatsen op grasland omgeven door hagen en bomen, die schaduw bieden, maar toch nog voldoende zon doorlaten. Het historische centrum van Caylus is vanaf de camping ongeveer 5 minuten lopen. In het dorp vindt u alle benodigde winkels, gezellige terrasjes en eetgelegenheden. De bakker komt elke ochtend op de camping langs met vers brood. Op de hele camping kunt u tegen betaling WIFI ontvangen. Er is de mogelijkheid om een mobilhome of een luxe safaritent te huren. 

De Camping is een uitstekende uitvalsbasis voor wandel, fiets, auto en motortochten door de prachtige omgeving met zijn heuvels, en mooie rivierdalen. Door de ligging dicht bij het dorp is de camping uitermate geschikt voor kampeerauto's en campers. Bekijk onze ligging op Google maps!

De Nederlandse eigenaren, de familie Cordewener en hun team, doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Bar Restaurant

Gedurende de dag serveren we op ons terras snacks en eenvoudige gerechten, ook om mee te nemen. 's Avonds kunt u hiernaast ook genieten van onze steeds wisselende à la carte gerechten en dagmenu's. Mocht het een keer slecht weer zijn of  's avonds wat teveel afkoelen, kunnen we de zijwanden van de terrastenten sluiten en de terrasverwarming ontsteken, en kunt u tot in de late uurtjes gezellig natafelen. Eén keer per week organiseren we een zelfbedieningsbuffet met een steeds wisselend thema.

Info

Info & Reserveringen

Voor meer informatie en vragen over beschikbaarheid kunt u via mail een berichtje sturen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden.
 

672, Route de la Bonnette
82160 Caylus - France

GPS: N 44°14′2″  E 1°46′31″

info@campingbonnette.com

+33 5 63 65 70 20 / +33 6 07 34 61 99
 

Klik hier voor de tarieven

Klik hier voor beschikbaarheid en reserveringen.

Klik hier voor de plattegrond van de camping

Kijk voor beoordelingen over onze camping op:

ZOOVER         ACSI           ANWB 

Cordewener Johannes - RCS Montauban 490 978 244 - TVA FR 26490978244

SIRET 49097824400013