Web
	Analytics

Camping

Camping de la Bonnette is een gezellige, kind- en hond vriendelijke familiecamping aan de rand van het prachtige middeleeuwse dorpje Caylus. Het parkachtige campingterrein ligt langs het riviertje la Bonnette en heeft 50 vlakke kampeerplaatsen op grasland omgeven door hagen en bomen, die schaduw bieden, maar toch nog voldoende zon doorlaten. Naast het zwembad is er een mooi terras en restaurant, waar u van een ijscoupe, drankje, een hapje of een volledige maaltijd à la carte kunt genieten, zowel streekgerechten als exotische specialiteiten. Het historische centrum van Caylus is vanaf de camping ongeveer 5 minuten lopen. In het dorp vindt u alle benodigde winkels, gezellige terrasjes en eetgelegenheden. De bakker komt elke ochtend op de camping langs met vers brood. Op de hele camping kunt u gratis WIFI ontvangen. U kunt hier een fiets huren vanaf voor € 5,- per dag. Er is de mogelijkheid om een mobilhome of een luxe safaritent te huren. 

De Camping is een uitstekende uitvalsbasis voor wandel, fiets, auto en motortochten door de prachtige omgeving met zijn heuvels, en mooie rivierdalen. Door de ligging dicht bij het dorp is de camping uitermate geschikt voor kampeerauto's en campers. Bekijk onze ligging op Google maps!

De Nederlandse eigenaren, de familie Cordewener en hun team, doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.